Logistika & Transport: u jednoj riječi...FERCAM

FERCAM je višespecijalizirani logistički operator koji nudi širok spektar usluga kroz svoje specijalizirane strukture, od cestovnog i željezničkog transporta u Italiji i Europi, do pomorskih i zračnih pošiljaka na globalnoj razini.
Ponosni smo što možemo pohvaliti se čvrstom tradicijom od preko 70 godina u sektoru transporta i logistike u Italiji i Europi. Ovo dugo iskustvo nas svakodnevno motivira da poboljšavamo naše usluge, s ciljem osiguravanja maksimalne kvalitete za naše klijente. Naša tvrtka raspolaže opsežnim voznim parkom vlastitih vozila, mrežom podružnica širom nacionalnog teritorija i smatra se jednim od vodećih logističkih operatora u Italiji. Također, posjedujemo podružnice u glavnim europskim zemljama i surađujemo s kvalificiranim partnerima u Europi i ostalom dijelu svijeta.

Brojne Prednosti

Dugogodišnja saradnja s većinom naših klijenata je opipljiv dokaz povjerenja koje su ukazali našoj kompaniji. U budućnosti planiramo dalje širenje i tražimo pouzdane transportere i prevoznike sa vlastitim vozilima za međunarodni transport. Nudimo vam priliku da integrišete svoju djelatnost u našu široku mrežu, koja obuhvata preko 65 filijala raspoređenih širom Evrope. Dobrodošla su i vozila opremljena ceradnim prikolicama.

FERCAM filijale
 • ...
  • Sve FERCAM filijale (82)
  • Логистика складишта (7)
  • FTL transport s punim opterećenjem (64)
  • Ваздушни транспорт (17)
  • Special Services (12)
FERCAM sedište
FERCAM Bolzano
Via Marie-Curie, 2
Bolzano (BZ)
Italy